събота, 6 август 2016 г.

Молитва срещу зли сили!

Уникална молитва срещу зли сили, злоба и завист. Светецът към когото трябва да отправим своята молитва за закрила е Архангел Михаил, който винаги е до нас, в нашия дом, но трябва да му се помолим.
Той е сред най-популярните и широко познати архангели, защото е и един от тези, които са най-близо до физическия ни свят. Архангел Михаил е дълбоко посветен на помощта си към човечеството за неговото духовно израстване и повишаване на енергийните му вибрации.
Ако в продължение на 40 дни прочитаме молитвата, с нас и нашето семейство ще настъпят чудеса - любовта, здравето, късмета, щастието, радостта ще се заселят  в дома ни. И разбира се винаги можем да четем молитвата, когато имаме нужда от подкрепа и закрила, когато се чувстваме на кръстопът или боледуваме.
" Архангел Михаил защити ни и ни помогни да се преборим срещу злото.
И нека Бог чрез теб чуе гласът ни.
 И ти - предводителят на Небесното Войнство - победи злото,
което витае около мен и моето семейство.
Дай ни сили и смелост да се противопоставим на злите погледи и мисли!
Обгърни ни  в Светлина!
И нека тази Светлина заслепи враговете ни!
И бъде водач в дните ни и пазач в нощите ни!
Амин!"

Не забравяйте да молите ангелите за помощ! Те винаги са изключително щастливи, когато могат да ви помогнат във всяко едно начинание, във всеки един момент. Но те също така уважават вашата свободна воля и никога няма да се намесят без вашето позволение (освен при критични обстоятелства, застрашаващи живота ви не навреме).
Поканете Архангел Михаил в живота си и той ще ви помогне да го изпълните с любов, увереност и сбъднати мечти.