вторник, 1 октомври 2013 г.

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ

Когато имаме близък с шокиращата диагноза "рак"  е твърде вероятно да загубим самоконтрол и да не знаем какво да предприемем. Любимия човек сякаш се стопява пред очите ни, времето лети, а традиционната медицина казва: "Ние сме безсилни". Тогава сме готови на всичко, за да помогнем, но как? кое ще е най-доброто алтернативно решение - съсипваща дилема.  Минах през този огън и не го пожелавам на никого, но докато сме живи, имаме близки и приятели и техните тревоги и болки ще бъдат и наши..... дори, ако може да се помогне на един единствен човек, би било прекрасно.... нека повече хора прочетат рецептата, която ми попадна случайно.... 


"ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ...
КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ!
Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ.
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА!
СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 3 ГОДИНИ ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА"


Ето и още една рецепта от нета ...смятам, че ще е полезна:
"За 6 месеца имам доста излекувани от рак, доказано с медицински изследвания, които не мога да публикувам, поради факта, че хората искат спокойствие.
И така, рецептата:
От магазина взимаш Джинджифил на прах. Това е подправка и струва 20-25 ст. пакетчето, което е 5 грама.
Трябва ти и един буркан мед, но не е задължително, може и с нещо друго, като кисело мляко, плодов сок или дори чиста вода. Важното е да приемеш дозата джинджифил, който е парлив на вкус, но не като люта чушка, търпи се.
Алгоритъмът е следния. През първите 48 часа, на всеки два часа денонощно, се приемат по половин чаена лъжичка джинджифил, смесен с нещо, което го прави по-лесен за гълтане. След това се продължава още 60 дни,като се взема същата доза, сутрин, обед и вечер. Подобрението е фрапиращо бързо.
Действай, това работи без грешка. Това е радиестезична рецепта, а аз съм радиестезист.
Успех."

Още..  джинджифил + мед за болно гърло - рецепта