сряда, 12 септември 2012 г.

Животът на земята няма да бъде унищожен нито през 2012, нито за в бъдеще!



Руски учен-физик прави разследване в Йерусалим по време на Великден. Със специална техника се опитва да докаже дали благородният огън, който се спуща точно на този ден е Божие чудо, или фокус за вярващите.
Ученият настройва компютъра, ако по време на появата на Благодатния огън се получи пик на електромагнитни полета, компютърът ще го фокусира, ако е само фокус, компютърът няма да действа.
Благодатният огън и тази година се появи пред очите на всички богомолци, той сам по себе си не изгаря, дори присъстващите се мият с него, като с вода. Според легенда, ако Божественият огън не слезе при хората в навечерието на Великден, това ще отбележи края на света. НО, ТОЙ СЛЕЗЕ И ТАЗИ ГОДИНА, ТАКА, ЧЕ КРАЙ НА СВЕТА НЯМА ДА ИМА!
Въпреки всички зловещи предсказания, Бог отново ни даде знак за своята любов и закрила.
Контактьорката Йорданка Николова: " Животът ваш няма да бъде унищожен, нито сега-през 2012 година, нито занапред, а само душите и телата ви в цялост, но трансформирани за приемане и живот в Светлината Моя/а това е много висока вибрация/ ще преминат на друго, еволюционно, по-високо стъпало в своето развитие!
И нека радостта, а не страхът са ваше усещане занапред!
Защото аз, вашия отец, ви обичам и пазя!
АМИН!
Св. Отец и св. Син и св. Дух!"
"Утреня и литийно шествие. Бавно се проближавахме към дългоочаквания час и след едно прегрупиране успяхме да застанем недалеч от страничния вход на Гроба Господен. Към 1.30 след обяд всички кандила и електрически свещи бяха загасени в очакване на небесната светлина. Временно изпълняващият длъжността наместник на патриарха водеше литийното шествие и ето, че към 2 часа след влизането му в Кувуклията в огромната църква насъпи тишина. Митрополит Корнилий се молеше на Господа за милостта да получим и тази година живоносния Благодатен огън. Напрежението растеше, хилядите хора шептяха "Кирие, елейсон!" (Господи, помилуй!) и чакаха Божията милост.

Аз гледах към кандилата пред Гроба Господен и ето – изведнъж пред очите ми, една от тях се запали сама; последва пронизителен вик. В този момент в храма стана много светло и шумно, и само за няколко секунди храмът "Възкресение" представляваше море от запалени свещи и радостни хора, опиянени от Божията благодат. Благодатният огън беше дошъл.

Слава на Тебе, Господи, слава на Тебе!"
http://www.orthodoxinfo.com/