сряда, 29 февруари 2012 г.

Истината за това какво е магията.

Истината за това какво е магията.
Страхът от магията се заражда отдавна, още от времето когато на кладата са изгаряли така наречените вещерици. Това време отдавна е отминало, но не можем да кажем, че и страхът си е отишъл.
Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Науката магия се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, коли и всичко, което ни обкръжава.
Понякога с нас или наши близки се случват странни неща, които противоречат на здравата логика, не можем да си ги обясним, махаме с ръка и продължаваме....но все пак в нас се загнезва пламъчето на любопитството, но за съжаление няма кого да попитаме.....
Повечето хора разделят магията на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин, трябва да си бял магьосник . Обаче злото може да приема различни форми. А зло за съжаление може да направи всеки, в чиято душа живеят злоба, омраза, завист и много други от познатите ни човешки негативни черти на характера.
Човек не обръща внимание на началните етапи, в които проблемите му изглеждат маловажни и си мисли, че това е просто лош период. На всеки от Вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж или постепенно всичко в живота на човек започва да върви на опаки. Намаляват или въобще изчезват положителните емоции, заместени от страх, яд, притеснения, започват проблеми в бизнеса, финансови затъвания, алкохолизъм, наркомания, разврат, семейни проблеми, здрави изведнъж се оказват раково болни или развиват други тежки заболявания, други уж са били щастливи и са живели добре, пък се самоубиват и много др. подобни страховити събития, за които хората нямат обяснение. Това са някой от многото показатели, за наличието на негативни енергийни въздействия.
Вследствие такова въздействие животът на засегнатия взема злощастен обрат и само изчистването на негативните натрупвания и постигането на енергиен баланс може да му донесе мир и спокойствие.
Какви видове вредни въздействия съществуват, как влияят те на обекта и могат ли да бъдат отстранени?
Вредните въздействия, които са познати, могат да бъдат с различен характер, но общо се определят като Ч.Е.С. (чуждородна енергийна структура, тук говорим за негативните такива). Едни от най-често срещаните у изследвани индивиди, това са астрално същество, дух на починал човек, същество от паралелен свят, черна магия, бяла магия, проклятие.