събота, 21 май 2011 г.

Художник осенен от шумерски бог разкрива тайни за Царичина!

Осененият свише художник твърди, че в Царичина има звезден проход към дванайсетте измерения.
Контактът на 20-годишният художник с невъплатени същества започва, когато бил на 9 години. Загадъчните създания го посещавали след полунощ. "Чудото винаги ставаше точно в два часа през нощта"- обяснява Димитър Свиленов.-"Събуждах се от нечие мощно присъствие. Усещах иглички. Бях като парализиран. По цялото ми тяло се стрелкаше силен ток. Преди 6-7 години видях образа най-ясно - от другата страна на прозореца ме гледаше странно продълговато лице. Беше много красиво с плътни черни очи", разказва художникът.
Митко твърди, че зад паранормалните му видения се крие древната архетипна енергия на шумеро-акадския бог Ану. Редовно си общува с него на ...монголски. Задава въпросите си на божеството, чийто отговори изплуват в главата на непознат език. После художникът ги превежда, като използва "Гугъл". Именно благоволението и повелята на Ану го насочват към Царичина, където той рисува картините си само с три цвята. Самото божество му обяснява, че в Царичина ще се отвори канал към Вселената и той трябва да отрази видяното на платното си. "Открих точното място още с първото си отиване в селото - разказва Митко. - Щом слязох от колата, веднага се затичах нагоре по един хълм. На мястото, на което рисувам в точно определения от великия Ану ден, час и минута, се отваря коридор между измеренията. Пред мен това се визуализира под формата на т. нар. енергийна капсула, в която влизам", разкрива художникът. Според Ану с първата си изложба момчето е уловило Петото и Шестото измерение от Всемира. "Предстоят ми ощо 12 цикъла, в които в съответният миг ще ми се явят детайли от Космоса и Универсума, които никой друг представител на човешкия род никога не е виждал. Лицата, които присъстват на платната ми, колкото и фантастични да изглеждат, всъщност са реално съществуващи" - сигурен е богоизбраният младеж, пътуващ по божия воля из далечни светове.
Неговите царичински приключения логично напомнят за сензационните разкопки на военните в костинбродкото село. По същия начин преди две десетилетия същества от Космоса се свързаха с екстрасенси от генералния щаб на Армията. Затова беше стартирана секретна операция за разгадаване на загадката. Извънземни същества ръководеха чрез символи разкопките на армейските иманяри, а медиумите разчитаха техния смисъл. През 92 година работите по Царичина бяха прекратени, поради липса на пари и реални резултати.
При Митко няма такава опасност, защото при него истината ще блесне с бои, платно и шифъра на цветовете.