сряда, 13 април 2011 г.

Как се разваля черна магия!

АКО НЕ ВИ ПОМОГНЕ, ТО ПОНЕ НЯМА ДА ВИ НАВРЕДИ..........

Черна магия се разваля след полунощ, по-точно след 12,30 часа три вечери подред, по-едно и също време. Прави се заклинание:

Първата нощ: Върху много добре разгорещени въглища се слага увито в хартия прясно домашно яйце/без печат/. Казвате: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както яйцето се пука, така и черномагьосникът, който ми е направил магията, да се смрази и онемее, докато не се откаже от магията си и сам не я развали. Амин." Повтаря се три пъти.

Втората нощ: При първата нощ, яйцето би трябвало да се е пукнало. При втората нощ, вземате три люти чушки, увивате в хартия и казвате: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както чушките горят, така и магьосникът вътрешно да гори, докато сам не развали магията си. Амин." Пак се повтаря три пъти.

Третата нощ: След като чушките са изгорели, в третото пакетче се слагат три супени лъжици сол, завити в него и се изсипват върху жаравата, за трети път се казва: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както не можем без сол, така и черно магьосникът да не изтрае без сол, докато не развали магията си. Амин." Пак се повтаря три пъти, като след всяко "Амин" се плюе по веднъж от към лявата страна.

Важно е да се спази правилото-три поредни нощи.

Ако всичките тези процедури не помогнат, излезте някоя вечер на кръстопът, отново след 12,30 часа вечерта. Там на открито, счупете едно шишенце със светена вода и кажете: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, когато яйцето пак стане цяло, тогава да се сбъдне магията, която ми е направил. Амин." Пак се повтаря три пъти.

АКО НЕ ВИ ПОМОГНЕ, ТО ПОНЕ НЯМА ДА ВИ НАВРЕДИ..........