неделя, 28 ноември 2010 г.

ВОСЪКОЛЕЕНЕ



Леенето на восък е един от най-старите методи за изчистване на "лоши" енергии, негативни влияния и магии.
Леенето може да се извършва още и с други материали - куршум, олово и др, но восъколеенето си остава най-удобният метод, поради по-лесния начин на приложение и това, че е достъпен природен материал.
Восъколеенето е метод, който просто е незаменим при уроки, уплах, стрес, нервност, увредена аура и психически разстройства.

Восъкът има способността да събира в себе си нехармоничните енергии, както чужди, така и ваши собствени.
Едновременно отливката служи и като един вид защита, отразяваща енергийни нападки. Върху отливката, в зависимост от използваната техника на восъколеене, могат да се изобразят: чужди влияния, пробойни в биополето, негови изкривявания, този, който е навредил, как точно е навредил и др.




Восъколеенето може да се извършва и по снимка, освен върху самият човек, тъй като тя се явява носител на цялата необходима енергийна информация, освен че запечатва физическия образ на човека.
Най-добре е той да бъде сам изобразен върху снимката.
Самият ритуал на восъколеене отнема около 30-60 мин., а ефекта в много от случаите е видим веднага след проведения сеанс.


В зависимост от целта на восъколеенето, сеансите обикновено се ограничават в рамките на 1 до 3. В много редки случаи се налага по-продължително прилагане на метода, за да се постигнат очакваните резултати.


ВОСЪКОЛЕЕНЕ СЕ ПРИЛАГА:

# за отстраняване на страх, стрес и урочасване
# за отстраняване на последствията от психоатаки и енергиен вампиризъм
# за пречистване и "отваряне" на чакрите
# за разваляне на магии
# за енергийно изчистване на дома
# за изграждане на енергийна защита
# за гадаене
# за формиране на конкретно желано събитие
и още много други приложения.

В зависимост от това каква е точно целта на восъколеенето, самият ритуал се променя. Работи се със светена вода, с червено вино или прясно мляко. Работи се с различни кристали и билки. Използват се църковни свещи 3, 5, 7, 9, 12. Четат се различни молитви, мантри и заклинания.

Восъколеенето е един древен метод и ние в БГ Рейки Алианс сме събрали цялата налична информация за различните ритуали и сме ги включили в програмата за обучение в "Древни магии". Всеки желаещ може да се запише в тази програма, стига обаче да има необходимите заложби.

Всеки един човек може да се подложи и на сеанс восъколеене за да се пречисти и хармонизира.
Восъколеене се съчетава изключително добре с Рейки терапия, като по този начин се постигат перфектни, бързи и трайни резултати.

АКО ЖЕЛАЕТЕ СЕАНС ВОСЪКОЛЕЕНЕ,
СВЪРЖЕТЕ СЕ С БГ РЕЙКИ АЛИАНС

0886-707-656
0895-775-909


viaanima@dir.bg

Български рейки алианс