понеделник, 4 октомври 2010 г.

ФИЗИЧЕСКО ДО ПРИЧИННО ТЯЛО

ОМБИНАЦИЯ: ФИЗИЧЕСКО ДО ПРИЧИННО ТЯЛО

според Стивън Люмиер - http://www.energyreality.com/pgs/comb.htm

Обвиващото причинно тяло (златното яйце) е най-финото ниво човешката индивидуалност, то е даващият сегашния ни живот и съзнание източник, а също така и пазител на информацията за всички наши минали и бъдещи животи. То би могло да се каже, че е нашето Висше Себе.

Менталното (интелектуалното) тяло (светло синьо на цвят, вътрешно ниво) е средството за разбирането, вярванията, мисленето, познанието и когнитивните процеси.

Астралното тяло (следващия вътрешен слой, пъстро) е средството на емоциите, желанията, въображението, личната сила, и е фокус на чувствата.

Етерното тяло (следващото вътрешно ниво, бледо синьо) е средството на жизнеността и енергията ни, фината основа на физическото ни тяло.

Физическото тяло ( в средата, мургаво на цвят) е средството за стабилност, то създава нашата отделеност и фокусирането на личността ни.

Личността ни е образувана от менталното, астралното, етерното и физическото ни тела, обединени като единица. Личността е съвсем временна и се променя и пресъздава през всеки нов живот на Земята, като ефективно изтрива паметите за миналите ни животи на личностно ниво. Всички опитности, познания и развити способности се съхраняват на нивото на Причинното тяло, което може да съществува милиони години.
http://hepsidano.hit.bg/combination1.htm