неделя, 5 септември 2010 г.

Феноменът Спасовската пирамида

63-годишната Мария Пейчева е построила в двора си лечебна пирамида, за да се спаси от коварни болести, а сега вече е изцерила стотици болни.

Чудодейната “египетска” пирамида, намираща се в старозагорското село Спасово, лекува от смъртоносни болести. Или поне така твърдят пациенти, които медицината е отписала като безнадежни случаи.

Спасовската пирамида е умалено копие на световноизвестната Хеопсова и е висока над 2 метра, като в основата е широка 3,4 метра. Във вътрешността й са монтирани две легла на височина 70 см от пода.

Според физици точно там се намира сечението, в което се фокусират едновременно три вида енергия – биологична, земна и космическа. Именно те са в основата на мистичното лечение. Учените и до днес не са разгадали загадката на пирамидата, но никой не отрича въздействието им върху човека.

Макар че пирамидата няма славата на феномен, излекуваните в нея са стотици, твърдят местните хора. Някога Мария Пейчева построила уникалното съоръжение заради собствените си здравословни проблеми – страдала от шипове, дископатия и тежки форми на костни заболявания.
След осем безуспешни операции тя решила да опита с нестандартно лечение. Днес е забравила за лекари и се чувства перфектно. Сестра й имала тежък диабет, но след няколко сеанса в пирамидата се излекувала. 66-годишна жена с неизлечимо раково заболяване и много разсейки след оперативна намеса, след 7-часов престой в чудодейната пирамида, е излекувана.

“Това е чудо и се случва веднъж на един милиард”, ахнали докторите – след месец от раковите клетки нямало и следа. Предполага се, че необикновената сила на пирамидата действа на клетъчно ниво и няма нищо общо със самовнушението – излекувани са и хора, които не вярват.
Изследователите на феномена са доказали, че в пирамидата не виреят бактерии и микроорганизми, макар че и до днес не са разбрали защо. Друго чудо е спирането или изоставането на механични часовници, поставени под островърхия купол, а растенията могат да живеят без светлина и вода. Структурата на водната мулекула пък се променяла необяснимо.
Явно че и чудесата в Спасово ще останат неразгадани, като тези в пирамидите в Гиза на великата египетска цивилизация.
http://www.lekove.bg