вторник, 21 септември 2010 г.

Как да развалим магия?

Преди да преминем към възможността да се развали магия, бих искал да изясним няколко важни момента, свързани с често срещаните заблуди в магията.
Заблуди относно развалянето на магията:

1.Трябва да се намери предмета и това ще развали магията.

Коментар: Абсолютно погрешно схващане. Първо, не всяка магия е предметна, въпреки че това е една от най-често срещаните форми. Второ, дори и ако магията е предметна, то предмета играе ролята на преносител на енергоинформационната структура, която всъщност представлява магията. В повечето случаи, именно енергоинформационната структура, кодирана в предмета, поразява енергийното тяло на човека, засягайки при това някои негови чакри. А що се касае до самия предмет, то веднъж след като е прехвърхил енергийната информация, той не е по-различен от всеки друг обикновен предмет. Всякакви действия с него - намирането му, горенето, хвърлянето в река, напикаването (тъй като и това е нещо, което съм срещал в практиката си) - са абсолютно безсмислени. Реалното премахване на магията става, като се изчисти и хармонизира енергийното тяло на човека, който е поразен от енергоинформационната структура, пък била тя и кодирана в предмет, използван като нейн преносител.

2.Поставянето на счупено яйце във вода и по-късното му забулване е показател за наличието на магия.

Коментар: Нищо подобно. Това си е обикновена химическа реакция, която няма нищо общо с магиите, а зависи преди всичко от това, доколко е хлорирана в момента водата. Често използван трик от самозвани "магове", които разчитат повече на визуалните ефекти, отколкото на реално свършена работа.

3.Ходжите могат да развалят магии.

Коментар: Отново невярно твърдение. Повечето ходжи наистина имат познания за правенето на магии, но нито един от тях не може да ги разваля. Това, което ходжата прави, когато човек отиде при него за разваляне, е да ви направи една втора магия (обикновено представлява листче с изписан на арабски текст, опаковано под формата на триъгълниче с лейкопласт или безцветна лепенка, или кодирана по опредеблен начин вода). Ролята на тази магия е да неутрализира първата. Това понякога дава добър резултат, но обикновено той не е траен, защото в неопределен бъдещ период, честотите на излъчване на двете магии (вашата си и тази на ходжата) резонират и се получава насложено или усилено действие и на двете. Тогава обикновено нещата съвсем рухват, но за жалост човека си остава с впечатлението, че ходжата му е помогал.

4.Човек, който не вярва в магии, не може да бъде засегнат от тях.

Коментар: Също невярно твърдение. Поразяването на енергийното тяло не се влияе изобщо от вярата, мислите или настроенията на човека.

5. Магия може да се изчисти по снимката на човек.

Коментар: Да, вярно е. По снимка може и да се направи магия, не само да се развали. Снимката запечатва не само физическия образ на човека, а и негова аура (енергийното поле), тъй че гледайки снимката се получава точна представа за състоянието на аурата. Нещо повече, това дава необходимата връзка с полето на човека, която обикновено се търси при негативните енергийни влияния. Подобна връзка дават и някои от ключовите данни за човека, които формират неговия индивидуален код - име и дата на раждане.

6.Магията отшумява с времето.

Коментар: Напротив, колокото по-дълго стои едно енергоинформационно поле в аурата на човек, толкова повече поражения нанася и съдбовно и в здравословен план. Всяко отлагане на изчистването, може да доведе до тежки, понякога фатални последици, тъй като все повече ескалира и понякога момента на срив настъпва внезапно. От такава гледна точка, изчистването не бива да се отлага, а по най-бързия възможен начин да се реши проблема.

Разваляне на магия:

След като е извършена проверка за наличието на магия, проклятие, обсебване, уроки или друг вид негативна енргийна структура, тук можете да си поръчате разваляне или премахване на това негативно енергийно влияние. За целта попълнете бланката и след като заплатите съответната такса я изпратете. Очаквайте да получите по-нататъшни инструкции по и-мейла си за това, какво точно трябва да направите, в допълнение на извършеното от нас изчистване, ако се налага да направите някой ритуал и на място.
В обема на таксата можете да изпратите данни и за хората, с които живеете, за да се изчистят и те, тъй като понякога, дори и да е правено само при един от семейството, често и останалите косвено се повлияват от взаимодействието на биополетата.
http://www.magickschool.net/bg/razvaliane1_bg.htm