вторник, 21 септември 2010 г.

Методи за защита

Първия начин включва фокусирането и компресирането на завихрената енергия на коремната чакра и обвиването и в твърда и неогъваема черупка. Метода се използва често при пътувания. Представете си как кристалната черупка се разширява и ви обгръща целия, дори цялото ви превозно средство. Когато пристигнете визуализирайте връщането на енергията обратно във вас.

Втория начин - фокусирайте се върху коремната чакра и визуализирайте как завихрената й енергия образува стегнато енергиино кълбо; освободете и издегнете енергията. Нека тя нахлуе на повърхността на всички часто на тялото ви. Така се предпазвате от външни влияния, енергиини вампири и други. Отделете се от използваната енергия, за да избегнете чувството за пресушеност и изтощеност на коремната област. (Може да се почувствате дори гладни)

При изпълняването на тези два метода, показател за вашата визуализация и концентрация ще бъде машиналното обтягане и затопляне на коремната област. Буквално ще почувствате областта си пропита с енергия.

Визуализирайте завихрената енергия на чакрата извън, а не вътре в тялото. Бъдете винаги пречистени и спокойни. Дишайте пълноценно и следвайте светлината



* * *


Вземете връв, която ако е възможно си сплетете сами. Връвта да е достатъчно дълга. За този амулет за предпочитане е черен цвят на връвта, защото черното отблъсква злото и го връща към този, който ви го праща. Направете седем възела, на връвта и един, който да свърже двата края. В зависимост от дължината, може да носите амулета или на ръката си или околи врата си. Докато връзвате седемте възела, повтаряйте на глас, съсредоточени върху нуждата си от закрила "Както връзвам този възел в момента, така завързвам и всякакво зло срещу мен обратно към източника му". Ако можете дори съставете заклинание със същия смисъл но в рима. Ефекта ще е по - силен. Накрая, когато завързвате възела свързващ двата края кажете "Завързах всичкото зло към източниците му и нищо не може да ми навреди!" Носете амулета винаги - той е вашата защита.

http://occultism.hit.bg/witchcraft/zashtita.htm