петък, 10 септември 2010 г.

Мария Асенова - най-добрата българска пророчица, жената, която отмени Апокалипсиса пророкуван от Нострадамус!

Мария е известна българска пророчица и ясновидка, наследница на баба Ванга. Прави перфектно 100% ясновидство, лечение, диагностика, защита, изчистване на отрицателна енергия. Предсказва с необясними възможности и определя точната диагноза на заболяването. Лекува труднолечими и неизлечими болести, изчиства и защитава човек от отрицателната енергия.

Седем години оттеглена от реалния живот, Мария натрупва позитивните енергии, изпращани й от Бог. Седем години тя приема посланията, за да може да усъвършенства с Божия помощ изключителните си качества на лечител, парапсихолог и пророчица. Тя е изключителен български феномен. При нея идват най-различни хора, натоварени с тежки проблеми или изпаднали в ситуации, от които трудно могат да излязат сами. Най-често става въпрос за здравословни проблеми, стигнали до безизходица в опитите да бъдат решавани по пътя на класическата медицина. Голям е и броят на семейните и роднински конфликти, безработицата, психологическия и материален дискомфорт в дома и на работното място.

Мария притежава изключителна способност да прониква до най-фините трептения и структури на човешкия организъм.


Ясновидските способности на Мария са в две направления:

* Тя не само вижда и посочва най-благоприятните възможности за развитие на човешките проблеми, но и оказва нужното въздействие, за да се реализират тези възможности.

* Друг аспект на възможностите на Мария е способността да вижда нещата в цялост, в тяхната връзка и взаимодействие. Мария прогнозира бъдещи събития, отнасящи се до видни личности, семейства, по-големи общности, отделни държави и региони.


Нейната популярност излиза извън границите на България. Мария е известна и в Европа, Азия, Африка. Резултатите са документирани с благодарности и с точни адреси на посетителите.
Повече за Мария Асенова тук:
http://www.prophetsite.com/