вторник, 7 септември 2010 г.

Магиите, тяхното значение и изцеление

Сайта е с образователна цел и разследва древна културно-духовна практика в светлината на съвременната наука.
ВЯРАТА КАТО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА СТРЕСА

Вярата и стресът са две противоположни състояния на мисълта, които се направляват, чрез внушения. Положителните емоции на вярата се подсилват и направляват чрез молитви, които служат за щитове пред злите сили. Тази практика е общоприета във всички религии. Атеистите и сатанистите също ползват позитивността на вярата и силата на словото, но без религиозни призиви и ритуали. В борбата си срещу стреса първите поставят духовното пред материалното, а вторите трупат по всевъзможен път материални блага. Всеки един от тях ползва доброжелания или прокълнавания. Според анкета на Нюзуик 72% от американците признават ефикасността на молитвата и твърдят, че тя улеснява процеса на оздравяване, дори когато научните методи са безсилни. Проучване проведено във Великобритания и САЩ също достига до изводът, че молитвата намалява оплакванията на пациентите и ускорява процеса на възстановяване. Тя е средство за борба с пагубните последици от страха и отчянието и служи за положително емоционално самозахранване. Укрепвайки по този начин духовното здраве на човека сърдечната и настойчива молитва въздейства положително на имунната система и цялото тяло.
ОБЛЪЧВАЩИТЕ НИ ПРОКЪЛНАТИ ВЕЩИ

Целенасочените отрицателни емоции излъчват отрицателни вибрации, които прoизвеждат мощна унищожителна енергия убиваща духа. Тя се предава непосредствено от очи в очи, от растояние чрез мисловни образи и вълни, а също и чрез прокълнати и омагьосани вещи. Кълненето е половин магия, а сторено чрез вещи и ритуали е цяла магия. Има хора, предимно жени, които наистина са способни да заредят с отрицателна енергия до болестно ниво вещи и предмети. Така, ние ако не сме защитени, те тайно облъчват нашето подсъзнание с негативни послания и чрез тях влияят на биополето и здравословното ни състояние. Съгласно вселенските закони – всяко действие има и равно на него противодействие. Дали вярваме в тези факти или не, скептицизмът не ни пази от реалността на магическото облъчване!!!
МАГИЧЕСКИТЕ СИМПТОМИ НА ПСИХОАТАКИТЕ

Всяко състояние има своята характеристика и симптоми. Това са основните белези по които може да се отличи, както една болест от друга, така и магическото от естественото. Не са ви нужни гадателски способности, за да се уверите в състоянието си. Всяко на пръв поглед безпричинно боледуване и беда е плод на психоатака т.е. на това външно вмешателство от магически ритуали и негативно въздействие. Анализирайте проблемите! Провокирани ли са от основателен стрес на екстремни ситуации, в който да сте попаднали, като опит за убийство, изнасилване, и пр.? Или от аномалии чрез физически увреждания, мозъчни травми и всякакви външни физически фактори? Ако няма такива основателни подбуди, бъдете сигурни, че проблемите ви са провокирани от магия. Ето някой от тях:

* Неоснователна и постоянна тревога, паника, напрежение, притеснение, усещане, сякаш всичко е извън контрол;
* Неустановени медицински диагнози и не ефикасността на лекарските медикаменти;
* Неоснователни проблеми със зачеването и износването на деца, безплодие, стерилитет, трудно износване на плода, склонност към спонтанни аборти, раждане на мъртви деца;
* Неоснователни сложни семейни взаимоотношения, внезапна липса на влечение един към друг, неоснователни чести дразнения, ожесточени кавги;
* Неоснователно и системно предчувствие, че ще се случи злополука, нещастие, неуспех, раздяла, болест, провал, чувство на страх, което предизвиква очакваното;
* Системни неудачи и злополуки.

НЕЗАМЕНИМОТО МОЛИТВЕНО БАЯНЕ

Древните шамани са използвали хипнозата за самозащита пред магически и всякакви други коварни психологични влияния. Баянето на молитви и мантри с необходимата вяра ни зарежда с мощен положителен заряд в пълно съзнание и непринуденост. То отстранява всякакви коварни психологични влияния, същевременно се използва и за разваляне на магии. Али Шуган ползва силни арабски молитви за изцеление на подсъзнанието, което контролира всички жизненоважни функции на човешкия организъм от нервната система до кръвообращението. Той е запознат с употребата на баянето като най-ефикасно средство за отстраняване на силни отрицателни енергии и има богат опит в това направление. В зависимост от състоянието на човека често се налага половин часовата процедура, която той прави, да се повтори или потрети. Винаги, когато той дава всичко от себе си, за да помогне в тази насока естественото в нас възтържествува, резултатите са невероятни, промените са очевидни. Отрицателната енергия впила се в организма отреагирва веднага след сеанса, а много често и по негово време. Това е сигурен сигнал за въздействие, който самия потърпевш усеща преди напълно да се е изцелил. Методът е ползван от древни цивилизации и авторитетни религии и има своето научно обяснение, като достоверността и ефикасността му могат да бъдат потвърдени чрез експерименти и положени усилия. Като теория учението е много просто и разбираемо. Практикуването му обаче е изключително сложенo, особено когато липсва необходимата мотивация и се прилага за по-сериозни проблеми. Прилага се в присъствие на пострадалият, което е за предпочитане, или в краен случай върху вода, която след това му се дава да пие, ако е невъзможно да се осигури лично посещение.
МАСКАТА НА ШАРЛАТАНСТВОТО

Проблемът с шарлатанството е напълно ясен. Шарлатаните са измамници и мошеници. Не защото търсят разумни възнаграждения за положените усилия и резултати, а защото твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат. По плодовете им ще ги познаете!

Шарлатаните не са само сред лечителите. Много са хората, които безцеремонно използват наивността на тежко болните и се облагодетелстват от това. Напоследък зачестяват злоупотребите както с развалянето на магии, така с науката и техниката, на които ние безусловно се доверяваме. 40% от хората с редки заболявания са получили грешна диагноза, преди лекарите да разберат наистина какво е заболяването им. Заради това 16% са били оперирани ненужно, а 33% са били лекувани неправилно. 47% пък изобщо не получават нужната подкрепа и лечение. Това съобщи генералния секретар на Европейската организация за защита на пациентите с редки болести EURORDIS Кристел Нурисие.

По голямата част от гадатели и ясновидци въз основа на неоснователни предчувствия настройват брат срещу сестра, майка срещу дъщеря, приятел срещу приятел. По някога две враждуващи страни без да подозират помежду си посещават една и съща гадателка, но за едните – вторите,тя става незаменима познавачка!! Такива дори знаят точното място на заровени или поставени магии, защото по техни инструкции са поставени!! Голяма част от тях възползвайки се от доверието на свойте посетители ги въвличат в конфликти, а същевременно им предлагат магически методи за възмездие, които за разлика от некомерсиалните гадания вече струват много пари. Освирепения човек не жали пари за възмездие, но много често заради правосъдието на гадатели страдат невинни хора.

Някой хора баят против магии както баят против уроки. Пет-десет минутното баяне може да въздайства срещу уроки, но не и срещу магии. Други с един замах на пръчката залъгват хората, че отстраняват магии. Трети слагат дъвки или безсмислени и незначими чертежи в амулети (муски). Четвърти ползват неподходящи билки за целта, примерно вместо истинският димир бозан, предлагат съвсем други билкови комбинации. Не са малко и безгранично обещаващите. Тези действия не предизвикват отреагирване на отрицателната енергия и нейните поражения в организма, а да не говорим за крайния резултат.

Има само едно, оборващо шарлатанството условие и то се състои в системните положителни и очевидни резултати от положените усилия. Те са гарантиращото свидетелство за надеждността и ефикасността, към които се стреми всеки един от нас.
Статията е от сайта: http://www.magiite.com/