сряда, 1 септември 2010 г.

Билколечението в помощ на съвременната медицина

Рaботейки върху лечението на редица заболявания д-р Георгиев се убеждава че стандартната медицина не може да лекува парадонтоза, бронхиялна астма, екземи, лупус еритематодис, жлъчни бъбречни камъни и др. заболявания. Това го насочва да се обърне към нестандартната медицина, чрез билколечение.
Лечение на:

Парадонтоза - прилага се чрез намазване на венците с билков екстракт и има изключително добър ефект, лекарството е патентовано в България. Лечението продължава от 10 до 15 дни. Ранните, начални и средно-тежки форми се повлияват и лекуват само от 1 доза, при по тежки случай се препоръчва повторно лечение с почивка от 10 дни.

Бронхиaлна Астма
- Дозировката и срока на лечение варират в различните случай, те се определят взависимост от възрастта и тежестта на състоянието на пациента. Обикновенно лечението на Бронхиалната Астма продължава до 6 месеца, като билковия екстракт се приема три пъти на ден, чувствително подобрение на състоянието на астматично болните се забелязва от 15-я до 30-я ден от началото на лечението, пристъпите се разреждат и постепенно изчезват след втория месец от започването на лечението, но за получаване на оптимални резултати билковият екстракт трябва да се приема редовно няколко месеца.

Екземите д-р Делчо Георгиев лекува чрез прилагане на лекарство на билкова основа, което се приема орално. Лечението се извършва в рамките на 70 дни, не се препоръчва използването на каквито и да е унгвенти и мазила.

Лупус еритематодес
е автоимунно заболяване, при което се образуват автоантитела срещу съединителната тъкан на организма. То засяга по-често жени предимно в млада възраст. Изменения по кожата засягат лицето, тялото и крайниците. Появяват се червени, симетрично разположени петна, които по лицето имат формата на пеперуда. По тях могат да се появят възелчета, мехурчета и люспи. Характерни са измененията по гърба, по китките и по пръстите, където петната са покрити с фини люспи и по тях се забелязват точковидни кръвоизливи и разширени капиляри.

Д-р Делчо Георгиев лекува това заболяване в продължение на 4 месеца с билков екстракт приемането на който става орално, през устата 3 пъти дневно. Краиният резултат е Напълно Оздравяване.



Жлъчни и бъбречни камъни Камъчета се отлагат в бъбречното легенче и по-долните пикочни пътища, често вследствие вродено смущение на обмяната, при което се образуват съответно уратни, оксалатни, фосфатни или смесени камъни. Аномалиите на пикочните пътища улесняват образуването на камъни.
Бъбречните камъни се демонстрират с два основни признака: бъбречна колика и кръв в урината. Ако обаче има и прибавена инфекция, се наблюдават и нейните признаци - температура, парене при уриниране и т. н.

Д-р Делчо Георгиев препоръчва на пациентите си предварително да се направи ехографично изследване за да се определят и опишат размерите на камъка. Уратните камъни се абсорбират и изчезват за 1 месец, а оксилатните и смесените камъни се повлияват по бавно – до 2 месеца и половина. Лекарството се приема на гладно , няма никакви странични ефекти и вредни действия на органите и функциите на организма. Необходимо е отново да се направи екографско изследване 1 месец след прилагане на лекарството за да се установи как протича лечението. Рекордно - Жлъчни камъни от 6см. и Бъбречни камъни от 2,5 см. се излекуват Напълно след употреба на лекарството 2 месеца и половина.



Онихомикоза (Гъбично заболяване по ноктите на ръцете и на краката). Гъбичките могат да инфектират ноктите на ръцете и краката. Много хора не допускат, че промяната, която е настъпила с ноктите им (удебеляване на нокътя, промяна в цвета до жълто-кафяво или черно, ронливост и деформация) не е обичайна и не е резутат от носене на неудобни обувки, от травма или от възрастта, а е заразна инфекция, причинена от гъбички! Този вид инфекция се нарича онихомикоза. Тя не може да бъде излкувана с Ламизил крем, а с медикамент, приет през устата, който по кръвен път достига до мястото на инфекцията - тъканта под нокътя. Точна диагноза може да бъде поставена от дерматолог, който ще назначи и подходящо лечение.

Д-р Георгиев препоръчва на пациентите си лечение чрез намазване на засегнатата зона и околната повърхност 2 пъти дневно с Билков Извлек. Това е ефективно лечение което продължава от 15 до 40 дни, и води до Пълно Излекуване.

за контакт:

Д-р Делчо Найденов Георгиев

гр. Пловдив, ул. Енисей 21, ет. 2 тел. 032 67 32 69

с. Здравец, окр. Хасковски, тел. 03 921/22 35

Статията е от: http://www.doctor.veselinkoychev.com/