вторник, 3 август 2010 г.

Родовото проклятие е най-тежката прокоба!

Родовото проклятие в много случаи е най-тежката прокоба

Най-страшната черна магия според редица хора с феноменални способности е родовото проклятие. Няма по-тежка прокоба както за отделния човек, така и за цялото му семейство. Безспорно най-трудно се разваля подобно заклинание.

Когато направено проклятие върху целия род не бъде отстранено навреме, без да е необхомодимо повторното му изпълнение, то се предава от поколение на поколение, често достига до хора, които дори не са познавали предшественика си, върху когото е хвърлено проклятието.

Този тип магия се премахва само чрез молитви – искрени, чисти, от сърце. Единствено молитвата е способна да прекъсне черната обвързаност, която заплашва рода години напред.

Съществуват обаче няколко похвата, чрез които човек може превантивно да се изправи срещу черната магия. Според някои магове родовото проклятие е толкова страшна злина, че е далеч по-добре да се направи превантивна процедура и тя да стои надалеч, отколкото след това да се търсят методи за отстраняването й.


Ако щастието бяга от дома ви, потърсете причините по-надълбоко

На първо място, най-лесно това става чрез помощта на биоенерготерапевт. Негова е задачата да кодира в дома ви късмет, здраве и сполука, за да бяга надалеч всяка потенциална злина, която заплашва дома ви.

Друг похват е да си направите „забрани от уроки и проклятия”, които няма да допуснат лоша сила да се приближи към вас. Освен това така се предпазвате от всякаква по форма и вид лоша енергия, която може да навреди на вас или на близките ви.

Най-често заклинания за родово проклятие се прави от лоши хора, в някои случаи и от магьосници, които насочват своите свръхесествени сили в такава посока, че да причинят нещастия и злини. Те пращат в дома на нарочения човек духове, които да всеят страх и тревога. Незаменим помощник на всяко проклятие е и водата, защото чрез нейната памет най-лесно се пренася прокобата в дома на неподозиращите хора.
Статията е от сайта:
http://chudesa.net/rodovoto-proklyatie-e-nai-tejkata-prokoba/