сряда, 11 август 2010 г.

Магията на вашите бижута!

Бижутата не само аксесоар към нашата визия, те също така контактуват с нашата аура.

Истината е много често накитите, които използваме за да бъдем по красиви играят ролята на неосъзнат Амулет / Талисман за нас самите. Бижутата приемат и отдават енергия, те контактуват с нашата аура. Може да ни предпазят, но също така да ни навредят. Счупване на накит или неговата загуба , не са случайни събития, а сигнали, че нещо се случва.

Подарен медальон или друг вид бижу – изгубят ли се след кратък период от време, то определено този, които ви го е подарил е имал отрицателно излъчване и не добри помисли към вас самите.

Не зависимо колко сте доволни от придобиването на нов пръстен, гривна и т.н. е желателно да не се хвалите с тях през първия ден когато започнете да ги носите. Оставете ги да приемат вибрациите на вашето тяло и наистина да станат ваши, но на енергийно ниво, по този начин те ще ви предпазват за бъдеще. В противен случай още през първия ден ще приемат негатив – завист и вместо да ви носят щастие и удовлетвореност ще се случва точно обратното.

Бъдете мнителни, когато не особено близък до вас човек до вас ви подарява бижута, те са най- удобния носител на магия или по- точно отрицателна енергия. Чрез тях може да ви се въздейства без да подозирате.

Можете и сами да пречистите своите скъпоценни украшения като ги поставите под течаща студена вода в рамките на десетина минути и след това ги оставите на слънце за

няколко часа за да се заредят.
Статията е от сайта: http://mistichno.com/статии/магия/магията-и-вашите-бижута