понеделник, 30 август 2010 г.

Турски магии не се развалят от ходжи

Напоследък често се говори за турските магии. Повечето хора не правят разлика между тях и циганските или древните български магии. За съжаление, непознаването на тази материя води до възможността човек лесно да бъде измамен. Причината често да се говори за турските магии е факта, че това са едни от най-опасните магии и често се правят за смърт.

Принципно тези въздействия представляват муски, състоящи се от лист хартия с изписани на него текстове на арабски, най-често от Корана или други магически книги. Понякога, тези текстове са придружени от различни символи. След това листчето се сгъва до образуването на малък триъгълник или квадрат. Така изготвената муска може да се използва по два начина. Първият е като се постави в дрехата на човека, за който е предназначена или се сложи в дома му, колата. Най-често се слага на място, в близост до човека и същевременно никой да не може да я намери. Но всичко зависи от това с каква цел е направена. Ако целта е раздяла на семейството например, може да се сложи в дома им - на прага, в спалнята (това място е идеално, но зависи дали човека, който я прави има достъп до него), в дрехите или под леглото. Често такива муски се откриват под мокета или в подгъва на дреха или на други скриети места. Резултатите от това обикновено не закъсняват и в мирното до скоро семейство се появяват проблеми. Често хората, подложени на такова влияние след като се отдалечат един от друг страдат, но щом се съберат се появява нетърпимост и дрязги. Те страдат от различни психологически проблеми като безсъние, невроза, необоснован страх, кошмари, а може да се появят и симптоми на депресия, както и на други заболявания. В личният живот на семейството се появяват различни проблеми – например, често срещани са сексуалните. При повечето хора проблемите се задълбочават, понеже не са обърнали внимание своевременно и са се появили тежки хронични заболявания, а понякога се появяват и тумори, диабет и др.

Причините за проблемите с нервна система са свързани с факта, че магията поразява първо шеста чакра. Тази чакра се намира в областта на главата и е свързана с централна и периферна нервна система. Понякога се появяват енергийни пробиви и в други чакри – втора (проблеми свързани с полова система, най-често безплодие), а също и четвърта. Във вторият случай муската се слага във вода да престои известно време. С тази заредена вода се пръска дома, колата или дрехите. Някой от ходжите препоръчват от тази вода да се сожи в храната или питието. В такива случаи магията е откриваема само от маг-специалист. Тя е особено опасна и поета от човешкия оргтанизъм действа много бързо.

В заключение ще кажа, че ходжите ползват неправилна техника за разваляне на магии, защото вместо да премахват и унищожават негативната структура, създават нова, чиято цел е да неутрализира първата. За жалост ефекта е твърде краткотраен, след което двете магии резонират и действат в унисон.
Статията е от сайта: http://www.gadatel.org/2008/02/blog-post_5874.html