понеделник, 23 август 2010 г.

ВОСЪКОЛЕЕНЕ

Леенето на восък е един от най-старите методи за изчистване на "лоши" енергии, негативни влияния и магии. Леенето може да се извършва още и с други материали - куршум, олово и др, но восъколеенето си остава най-удобният метод, поради по-лесния начин на приложение. Восъколеенето е метод, който просто е незаменим при уроки, уплах, стрес, нервност, увредена аура и психически разстройства.
Восъкът има способността да събира в себе си нехармоничните енергии, както чужди, така и ваши собствени. Едновременно отливката служи и като един вид защита, отразяваща енергийни нападки. Восъколеенето може да се извършва и по снимка, освен върху самият човек, тя запечатва физическия образ на човека и се явява носител на цялата необходима енергийна информация, Самият ритуал на восъколеене отнема около 30-60 мин., а ефекта в много от случаите е видим веднага след проведения сеанс.
Препоръчва се при:

*
отстраняване на страх, стрес и урочасване;
*
отстраняване на последствията от психоатаки и енергиен вампиризъм ;
*
пречистване и "отваряне" на чакрите;
*
енергийно изчистване на дома;
*
изграждане на енергийна защита;
*
формиране на конкретно желано събитие и още много други приложения.

Восъчната отливка има уникалната способност да снема отрицателни програми, които са насложени против волята на даден човек както и ваши собствени.

Отливките които се получават се различават коренно от тези на специалист в тази област и тълкуванията се градят на база „фантазия” т.е. на какво се оприличава дадена фигура. Разбира се всеки може да направи восъчна отливка и да се опита да я разтълкува, но трябва да се знае, че извършването на дадения Ритуал – част от негативната програма остава в този които ги извършва, особено опасно е когато този човек не е запознат с тези последствия и не се пречисти след това. Тогава приетият негатив остава в неговата енергетика и започва да действа ретроградно.
Ритуалът Восъколеене може да се извърши и без присъствието на човека - по снимка. Снимката е носител както на физическия образ на даден човек, но така и на неговата енергетика. Ефект от първа отливка може да се наблюдава, веднага щом се приключи сеанса като начало на въздействието. Първа отливка започва да въздейства от момента на направата й до третия ден след Ритуала.
Ритуалът повлиява заекване и нощно напикаване, уплах и др. при деца.
Времетраенето е много оспорван момент, зависи много от конкретния случай и вида на негатива например. Зависи от конкретното лице на което се прилага ритуала и проблема. Много често се наблюдава сънливост след направата на отливката, но има и случай при които разчупването на негатива действат като силна нервност и раздразнителност.
Статията е от сайта: http://zdrave-varna.com/reiki.html