вторник, 10 август 2010 г.

Порнозвезда вижда бъдещето по време на секс!

25-годишна порнозвезда вижда бъдещето по време на секс. Бразилката Жаклин прави ясни прогнози за живота на всички мъже, с които спи.

Още преди години, по време на секс, русокосата бомба установила, че има вагина-ясновидка. Тя твърди, че „катеричката“ й улавя сигнали и използва за антена пениса на този, с когото спи.

„За първи път разбрах, че вагината ми не е като на другите жени, когато бях на 19. Веднъж, докато правихме секс с приятеля ми, ми хрумна да отброявам тласъците му. Забелязах, че на всяко 13-о постъпателно проникване чувам едва доловим щракащ звук. Виеше ми се свят. На поредния 13-и тласък имах странно видение: приятелят ми шофира автомобил и се блъска в дърво, след което излиза невредим. След секса му казах на шега: Внимавай да не катастрофираш!“.

По случайност или не, една седмица след нейната прогноза, момчето се блъска в дърво, но му няма нищо. След този случай, Жаклин започва да обръща по-голямо внимание на своята сексуалност и винаги получава ясни видения за бъдещето на този, който прави секс с нея.

Американски психолог споделя, че най-вероятно вагината на порнозвездата акумулира фин магнетизъм, който й позволява да се добере по информация от астралния свят.
„В някаква степен вагината на тази жена е врата към отвъдното. Еректиралите фалоси, които й носят наслада, са прости космически антени“, казва той.

Жаклин е доволна, че има вагина-ясновидка и дори се шегува, че би могла да конкурира успешно октопода Паул.

„Можех да спя с всички футболисти, за да им кажа какво бъдеще ги очаква, но едва ли половинките им щяха да бъдат очаровани от тази идея“, споделя тя с усмивка.
Статията е от сайта: http://chudesa.net/pornozvezda-vijda-badesteto-po-vreme-na-seks/