вторник, 31 август 2010 г.

Лечение на рак за 30 минути

В Кибер клиника Спиженко в Украйна лекуват рак успешно
Лечение на рак за 30 минути
Какво можем да направим за 30 минути? Има доста варианти. Например, можем да приготвим закуска. Или да изгледаме новините. Да направим гимнастика, да напазаруваме. Или – да излекуваме рака. Да, на пръв поглед това звучи, като фантастика. Но с появата в Украйна на „Кибер Клиника Спиженко” „фантастиката” се превръща в реалност.

ЛЕЧЕНИЕ НА РАК - Щракнете върху линка към официалния сайт на кибер клиниката, където ще намерите нейните координати

Всички сме свикнали да мислим, че ракът е най-страшната диагноза и за неговото лечение са необходими огромни усилия и много време. Да, до неотдавна това беше така. «Кибер Клиниката Спиженко» променя стериотипите за възприемането на раковите заболявания и начините на тяхното лечение. С помощта на най-новото оборудване «КиберНож» лечението на рака излиза на абсолютно ново равнище.

Самата процедура на лечението «КиберНож», действително трае около 30 минути. Разбира се, всичко зависи от степента на заболяването и общото състояние на пациента. Не говорим за времето, което е необходимо за подготвителните етапи. Диагностиката, консултациите и планирането на лечението се провеждат с максимална прецизност и внимание към всеки детайл. В този процес участват най-опитните специалисти на «Кибер Клиниката Спиженко», при което в особено сложните случаи е възможно консултиране с водещи световни онкологични центрове.

Лечението на рака с помощта на «КиберНожа» преминава в условия, максимално комфотни за пациента. По време на 30-минутната процедура пациентът е в съзнание. Облечен е в обичайните си дрехи и дори спокойно може да слуша музика. Във всеки един момент пациентът може да прекъсне процедурата, примерно, за да изпие чаша кафе.

Най-важното е, че въпреки плашещото название на оборудването, «КиберНожът» лекува без абсолютно никакви порязвания. Няма хирургическо вмешателство, няма болка, няма кръв. «КиберНожът» състои от две части – линеен акселератор (източник на лъчи) и автоматична ръка-робот. С помощта на такава технология поразяването на процеса на патологическото огнище преминава с фантастична точност – по-малко от 0,4 милиметра. Още едно приемущество на «КиберНожа» е неговото минимално въздействие върху здравите тъкани, което е трудно да се постигне при използването на други методи.

Лечението в «Кибер Клиниката Спиженко» позволява воденето на обичайния начин на живот. След завършването на процедурата пациентът веднага може да тръгва по задачите си – на работа, делова среща, рожден ден или нещо друго.
Статията е от сайта: http://www.lekar.bg/news-28/info-4018/%D0%9B%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5.%D0%BD%D0%B0.%D1%80%D0%B0%D0%BA.%D0%B7%D0%B0.30.%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B8/